Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2010

Σολωμός αλα σέλινο**




.... κ
αι φυσικά όποιος διάβασε την προηγούμενη ανάρτηση (βλ.cheesecake) κατάλαβε και ποιο είναι το τσουλάκι της παρέας, φαντάζομαι!

Στα σοβαρά λοιπόν τώρα.

Μετά το...γουρούνιασμα λόγω της γιορτής των Χριστουγέννων, περνάμε στα ελαφρά ψαρικά.

Γρήγορη και εύκολη συνταγή, που μας βγάζει ασπροπρόσωπες απέναντι στο έτερο φύλο...και όχι μόνο.

Απαιτούνται τα εξής υλικά:

1 πακ. σέλινο
2 κομ. σολωμός
1 κρ.γάλακτος
Λίγο εστραγκόν
Αλάτι
ΠιπέριΒράζουμε το σέλινο. Σουρώνουμε και προχωράμε με την σάλτσα.

Σωτάρουμε σε λίγο λάδι τα κομμάτια σολωμού. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, λίγο πιπέρι και το εστραγκόν. Αλάτι δεν βάζουμε, μην ξεχνάμε έχει το ψάρι απο μόνο του.
Σε 2-3 λεπτά βγάζουμε το σολωμό και ρίχνουμε το ζυμαρικό στην σάλτσα. Φέρνουμε 1-2 βόλτες στην κατσαρόλα....και είμαστε έτοιμοι!

Ωραίο και γρήγορο,εεε?

Και δεν χρειάζεται να φορέσετε και γόβες. Πως θα τον πιάσω τον σολωμό πάνω στο 10ποντο, κυρία μου!

1 σχόλιο:

The 3 chocolatiers είπε...

Και συνδυάζουμε με Μοσχοφίλερο καο ankle boot της φωτογραφίας! ;-)