Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Καλώς σας βρήκαμε !!

Καλημέρα και Καλή Χρονιά απο τους 3 Chocolatiers

Profile chocolatier No1:Όχι ψηλή.. Όχι ξανθιά .. δηλωμένη Ρουβίτσα.. και Πιπινίτσα..Απο κουζίνα δε σκαμπάζει κάστανο.. απο ζαχαροπλαστική όμως ..Το λέει η ψυχή της..Εξειδίκευση το cheese cake και ο κορμός.. ( το παλαι ποτε μωσαικό)Ερασιτέχνης στις σαλάτες με μεγάλη όρεξη όμως για μάθηση..

Profile chocolatier No2:Ψηλή... Ξανθιά... Γυναίκα με τα Ούλα της.. με μεγάλη ζήτηση απο
συγκεκριμένο target group μεστωμένων αλλλά ματσωμένων συνήθως θαυμαστών!Πρώτη στην κινέζικη μαγειρική και στη μαγειρική γενικότερα..Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η Βέφα της Ελλάδος.. σε ένα πιο Μενεγάκη στυλ..

Profile chocolatier No3:Ψηλή... πρώην Ξανθιά και Ξανθιά to be.. Το παρτάλι της παρέας για χρόνια..Μέχρι που γνώρισε ψηλό .. μελαχρινό .. και αποφάσισε να νοικοκυρευτεί..Πληροφορίες ότι τον έριξε (πέραν των άλλων προσόντων) με τη μαγειρική καιτη νοικοκυροσύνη της.. ελέγχονται ως απολύτως αληθείς!Με εξειδίκευση στη nouvelle cuisine και στην cuisine de kefaliou ths..Που παντα όμως είναι.. μμμμμμ... yummy!

Και η .. D’ Artanian..Ψηλή.. Ξανθιά.. Βρωμογαλλίδα.. με δύο άντρες λουκουμάκια.. πιπινάκια και οιδύο.. ;-)Καταπληκτικός συνδυασμός αρντάν και σπίντα κατάστασης.. αλλα……Κάθε πράμαστην ώρα του..Γκομενάκι ΒΠ.. με τσαγανό ΔΠ...Ασχολείται με την κουζίνα όποτε γουστάρει και αν γουστάρει.... Ότανγουστάρει όμως.. derlicious!

Γνωρίστηκαν πριν 10 χρόνια... Βριστήκανε.. Θαφτήκανε και όμως επιζήσανε..Πλέον θάβουν η μία την άλλη απο πίσω της και μετά και μπροστά της..Θάψιμο που δεν φανερώνεται δε λέει..

Σας καλωσορίζουμε και σας υποσχόμαστε.. ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: